latex dress
latex dresses
latex clothing
latex clothing

SASO Water Efficiency Labelling

DÜNYADA İLK VE TEK/FIRST AND ONLY IN THE WORLD

Suudi Arabistan için SASO Su Verimliliği

01/01/2018 tarihi itibariyle, Suudi Arabistan Standartlar Organizasyonu (SASO) yeni Su Verimliliği Yönetmeliği ve onların su verimliliği tüketim oranlarına dayalı armatür, duş ve tuvaletler için SASO Su Verimliliği Etiketleme programının uygulanmasını başlamıştır. Üreticiler, ithalatçılar, ihracatçılar ve nakliye şirketleri artık malları gümrükte kolaylıkla geçirip ihracatını sorunsuz bir şekilde devam ettirebilmesi için ürünlerini Akredite bir kuruluştan test ettirip SASO Su Verimliliği Etiketleme programına göre etiketlemek zorundadır. Dahil olan ürünlerin kapsamı ve kayıt süreci hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin...

Saso 2655 ve Saso 2656 standartlarına uygun full test yapabilen dünyadaki ilk ve tek test laboratuvar olarak siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

As the first and only test laboratory in the world that can perform full testing in accordance with Saso 2655 and Saso 2656 standards we serve our customers.

Modeller ürün aile grupları oluşturulduktan sonra SASO 2655 standartları her bir modele uygulanacak şekilde test işlemleri gerçekleştirilir.Numune alma konusunda numunenizi hazırlamadan önce mutlaka teknik ekibimizle iletişime geçiniz.

SASO 2655 ve SASO 2656 standartları içerisindeki full testler labaratuvarımız tarafından yapıldıktan sonra yayınlanır.Özellikle ömür testleri Dünya'da bir ilk olarak tarafımızca gerçekleştirilir.Saudi Arabistan gümrüğü 2019 yılından itibaren SLS sistemi full testler yapılmadan etiket(EER) sistemine geçilmeyeceğini bildirmiştir.

Yapılacak olan tüm testlerin ana başlıkları şöyledir;

  •  Patlama Mukameti
  •  Bükülme Mukameti
  •  Diş Torku
  •  Musluk Mukameti
  •  Kol Emniyeti Testi
  •  Vana Açma-Kapama Testi
  •  Akış Kapasitesi Testi
  •  Ömür Testi
  •  Aralıklı Şok Testi

Suudi Arabistan için SASO Su Verimliliği Etiketi

Musluklar, Duşlar ve Tuvaletler İçin

 1 Ocak itibaren st  2018, Suudi Arabistan Standartlar Organizasyonu (SASO) yeni Su Verimliliği Yönetmeliği ve onların su verimliliği tüketim oranlarına dayalı armatür, duş ve tuvaletler için SASO Su Verimliliği Etiketleme programının uygulanmasını başladı.

 Bu ürünler kendi geçerli standartlara göre test edilmiş ve daha sonra Suudi pazarını gümrük temizleyip girebilirsiniz mal sağlamak için, Suudi Arabistan sevk edilmeden önce SASO Su Verimliliği Etiketleme programı kayıtlı olması gerekiyor ve Moayana sen elde yardımcı olmak olduğunu lütfen SASO Ürünleriniz için Su Verimliliği Etiketi

 

1.    Uygulanabilir sıhhi ürünler veya su akış kontrol ekipmanları, SASO tarafından belirlenen her ürün düzenlemesine göre onaylı bir laboratuvar tarafından ilgili SASO standardına göre test edilmelidir.

2.    Gerekli standarda göre testler tamamlandığında, test raporları hazırlanır ve uygunluğu kanıtlamak için kullanılır .

3.    Enerji departmanımız daha sonra başvurunuzu kaydedecektir, çünkü “PTC Test” olarak yetkili bir firmayız, bu ürün veya ekipman için bir Su Verimliliği Etiketi düzenlenmesine neden olmaktadır .

4.    Bu işlem başlangıçtan kayıt belgelerinin düzenlenmesine kadar 2-4 hafta sürecektir. Etiketleme PER MODEL ve 1 YIL için geçerlidir. (son kullanma tarihinden bir ay önce yenilenebilir) .

5.    Bu işlemin maliyeti gönderinin miktarına bağlıdır ve sertifikasyon departmanımız bu programla ilgili herhangi bir sorguyu yanıtlamak için her zaman kullanılabilir